Volgers

woensdag 30 april 2014

shabby chic, 25 jaar getrouwd....

25 jaar een paar...

Mijn vriendin vroeg mij een kaart te maken voor een echtpaar wat binnenkort 25 jaar getrouwd is.
Daar is de prachtige SHABBY CHIC lijn uitermate geschikt voor. Nu ook scrap vellen van deze lijn verkrijgbaar, ook al zo mooi.....


 De basiskaart 13.5 bij 13.5 cm is roze, daarop gemat BASIS SC 156 van 13.3 bij 13.3 cm.
Links heb ik uit SCRAP SC 01 het mooie rozenrandje gesneden, randen met bruine inkt bewerkt, en met 3 D tape  verticaal 1 cm vanaf de rand bevestigd. De nieuwe ronde  vlinder stans van Joy heb ik in effen groen papier uitgestanst en vervolgens in een groot en een klein deel doormidden gesneden.
Links van de rozenrand het kleine deel, rechts boven in de hoek het grote deel. Hierop heb ik uit SCRAP SC 04, een cirkel gestanst waarop kleine witte hartjes staan, randen met bruine inkt bewerkt en op de stans gemat, hierop schuin STAP SC 1298, daarop met witte plakletters de namen.


Dit plaatje komt uit STAP SC1301 zo lief en passend bij het thema. De vlinderstans van Joy heeft ook 2 losse vlinders welke evengroot zijn als die op de rand, je kunt ze dus mooi op de rand gebruiken voor een mooi diepte effect. Ook bewerkt met bruine inkt, net iets extra,s krijgt het dan...
De rozen buttons komen van STAP SC 1302 er zitten er drie op de kaart, en allemaal zijn ze bewerkt met glossy accents voor een mooie glans. Deze bloem is uit effen groen karton gestanst, de roosjes zijn er met 3 D tape opgeplakt. Een ijzerdraadje wat met papier omwikkeld is heb ik met een sateprikker tot een spiraal gedraaid, en deze bevestigd door het om de roosjes te draaien. De meeldraden zijn met een copic marker een beetje roze gekleurd.


SCRAP SC 06 heeft een vel met mooie rozen erop, ik heb er een met een cirkel stans eruitgehaald, met bruine inkt bewerkt en aan de binnenkant van de kaart achter de ronde vlinder stans  geplakt.Deze veer van STAP SC 1298 heeft prachtige kleuren. Het label ernaast komt van STAP SC 1302, deze is gemat op effen groen karton, randen bewerkt met bruine inkt, door het gemaakt gaatje een jute touwtje gehaald.


Hier het geheel nogmaals van onder af aan te zien, door 3 D tape te gebruiken krijg je mooi diepte in de kaart. Het vogelhuisje is een stans van Joy, de roze vogel stans is er een van Marianne Design.

Creatieve groetjes van Emmy.

                                      

                                     

4 opmerkingen:

 1. prachtig mooi kaartje en zulke leuke stanzen gebruikt groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw schitterend Emmy, ik vind je kaart geweldig mooi.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Emmy, is schitterende kleuren en veel moois op te zien.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat schitterend ook deze kaart ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen