Volgers

dinsdag 8 april 2014

Industrial lijn filmcamera

Hallo studio light fans,

Vinden jullie hem ook zo mooi; de nieuwe industrial lijn? 
Een mooie stoere mannenlijn waar je  prachtige creaties mee kunt maken.


De basis is een krafkarton van 15 x 15. Hierop gemat dof zilverpapier van 14.7 x 14.7 en BASIS 158 van 14.5 x 14.5. Met de big bite eye let tang wat gaten gemaakt met goudkleurige eyelets. Hierdoor  heb ik raffia papier gehaald wat  elkaar kruist. Vervolgens dof zilverpapier gesneden van 11.3 x 10.3.
Van BASIS 161 een rechtghoek van 10.8 x 9.8 gesneden. Van linksboven naar rechtsbeneden, en van rechtsboven naar linksbeneden lijnen gesneden waarbij ik 2 cm uit de hoek ben gebleven. De punt hiervan om een sate prikker gewikkeld en zo omgerold naar buiten zodat het zilverkleurige papier weer zichtbaar wordt. In de  ontstane rechthoek is het  3D plaatje van EASY IN 389 geplakt. Hoeft je niet te knippen want is al voorgestansd.


De rol welke is ontstaan heb ik in elkaar gekreukeld en de breuklijnen met de versa mark pen bestreken en vervolgens met zilverkleurig pan pastel poeder bewerkt.


De creatbles van MD heeft model gestaan voor dit kaartje. De letters zijn met versa mark inkt gestempeld en met zilverkleurig embossingpoeder bewerkt.


De lamp heb ik een glanzend laagje gegeven met glossy accents, is hier niet zo goed te zien.


Deze kaartjes komen uit MINI 78 de randen zijn met de distresser bewerkt en daarna met zilverkleurig embossing poeder.


Hier het geheel nogmaals vanaf de onderkant te zien. Door de items met 3D tape vast te plakken krijg je meer diepte in de kaart wat een mooi effect geeft.
Veel plezier met de industrial lijn, waar inmiddels ook al mooie scrapvellen van zijn....
Nu alleen nog wachten op de brads.....

Creatieve groet, Emmy Wind

                                  
 


1 opmerking:

  1. Dat is weer een gave stoere kaart ☺
    Gezellige en fijne week ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen