Volgers

dinsdag 22 april 2014

JBS hartelijk gefeliciteerdPrachtig is de lijn van JBS.
Een probleem kom ik tegen met maken, het papier is zo mooi dat je het eigenlijk niet wilt bedekken....


Ik heb als basis een wit linnenkarton van 13.5 x 13.5 cm met daarop gemat BASIS JBS 150 van 13.2 x 13.2 cm.  Uit wit papier een reep gesneden van 13.2 bij 3 cm en daarop gemat een reep van 13.2 x 2.8 cm ook uit BASIS JBS 150 maar dan de achterkant. In de rechter bovenhoek 3 mooi roze plakparels geplakt. Zowel aan de bovenkant als de onderkant is een reep kant verwerkt.


Hier is mooi de vlinder te zien welke ik uit BASIS JBS 153 heb geknipt, de gestanste rand met vlinder komt uit datzelfde vel. Er is eerst een reep wondgaas, vervolgens daarop de vlinderrand geplakt, en een reep kant.  De uitgeknipte vlinder geeft net dat beetje extra...


Hier is mooi te zien hoe mooi alle onderdelen van de lijn op elkaar afgestemd zijn. Het kaartje waarop de stempel is gedrukt komt uit STAP JBS 1295. De grote bloemenprent komt van STAP JBS 1294, en is uitgeknipt met een kartelschaar.


Ik hou van bloemen toefjes, en ze passen geweldig bij deze mooi lijn......Van onderaf gezien ziet het er zo uit, de vlinder vliegt al bijna weg....
Creatieve groet,
Emmy

                            


4 opmerkingen:

 1. Is inderdaad schitterend papier, je kaart is geweldig mooi Emmy.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja het is zeker mooi papier, maar je hebt er wel een super
  kaart mee weten te maken hoor ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schiterend mooi kaartje alles is zo mooi op elkaar afgestempt groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eindelijk je blog gevonden, je maakt hele schitterende kaartjes voor Studio light, en wilde je blog graag gaan volgen, dus bij deze!!
  groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen