Volgers

zondag 22 juni 2014

Shabby chic 25 jaar getrouwd....


                                        


                                                                               

Hallo Studio light fans,

Wat past er beter bij een 25 jarig huwelijk dan de shabby chic lijn......
De romantiek spat er vanaf en daarom gebruik ik deze lijn ook zo graag voor dit soort gelegenheden.


De basiskaart is roze, 15 x 30 cm. Ril deze op 7.5 en op 22.5 cm, en vouw de flappen naar binnen.
Snij uit Scrap sc 03 twee rechthoeken van 7.1 x 14.6 en mat deze op de flappen.  Snij met een harten stans (deze is van hobby idee)  twee harten in twee verschillende maten uit basis sc 156 en beinkt de randen met bruin. Het grootste hart snij je doormidden en plak de helften op de twee flappen zo dat ze weer een hart vormen.  Plak aan de rechterkant het sierreepje wat op het scrappapier zit. Plak a.d. achterkant van het kleinere hart dubbelzijdig tape en plak daar weer tule op, volg de vorm van het hart, en plak dit op de rechterflap met 3d tape. Schuif hierin nog weer een klein hartje (bewerkt met glossy accents) in, en plakt vast.


Van diverse stap sc vellen heb ik items gehaald om te verwerken op de kaart. A.d. linkerkant van de foto zie je achter de paper roses een kleine afbeelding. Dit was over van een restje papier, heb de contouren uitgenkipt, is op deze manier weer prima te gebruiken.


Dutch dubadoo heeft honingraat soft board en dat heb ik in kleine stukken op de kaart verwerkt.
Het plaatje komt van STAP SC 1306 ik heb de contouren uitgenknipt en niet het hele plaatje gebruikt, dit vond ik mooier bij het geheel passen.


Hier is mooi te zien hoe ik van ijzerdraad omwikkeld met roze papier een kronkeldraad maak. Je wikkelt het draad om een dunne breinaald en trekt het iets uit elkaar. Deze heb ik nog wat bijgekleurd met copic markers. Het is bevestigd met 3 d tape. De vlinder komt van een joy stans.


Het plaatje wat je links bovenin ziet heb ik bewerkt met glossy accent, het gaat dan mooi glanzen maar dat is jaamergenoeg niet zo goed te zien.... De roses afbeelding is bewerkt met de disstresser en vervolgens met roze inkt de randen gekleurd.

                                                                Gebruikte materialen:
Houten ornamentjes in de vorm van een hartje, zacht roze kant, roze plakparels, witte plakletters en een swirl stans van joy, bruine en roze inktpads.


Hoor graag wat jullie er van vinden, creatieve groet van Emmy!1 opmerking:

  1. Hoi Emmy , wat heb je een prachtige vintage / shabbychic kaart gemaakt !!
    De kleuren vind ik erg mooi en alle details die je gebruikt hebt.
    Erg leuk idee dat yzerdraad dat je omwikkelt hebt.
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen