Volgers

zaterdag 28 juni 2014

magnolia deurhanger....

                                 
                                            Goeiemorgen allemaal,

Voor de Dutch magnolia lovers challenge was de opdracht: maak alles behalve een kaart.
Onderstaande deurhanger is het geworden. Deze en natuurlijk de projecten van mijn dml collega,s dienden ter inspiratie voor de challenge. Klik maar op de button hiernaast dan kom je er terecht en kun je een kansje wagen.
          
                        

De basis is een MDF deurhanger van Joy. Deze is beplakt met dessin papier.
Dit papier heb ik rechts onderin en links bovenin de hoek bestempeld met versa mark inkt en bestrooid met clear embossingpoeder met glitter erin.


 De randen van de magnolia afbeelding zijn ook op deze manier bewerkt.  Het roosje is gevouwen van lint en paste qua kleur er perfect bij.


De onderkant is versierd met een joy hekje, de mooie joy vlinderstans en satijnen roosjes en papieren bloemen, in bijpasende kleuren. Het pluizige materiaal wat achter de bloemen zit, stopt de bloemist in een glazen bloemvaas om de kleur van de bloemen terug te laten komen, ik heb een toefje hiervoor gebruikt.


Mooie veren, wat stansjes, papieren bloemen en een satijnen roosje zijn voor deze toef gebruikt.De afbeelding is ingekleurd met faber castell kleurpotloden. Ik vind deze erg fijn omdat ze zo mooi intens van kleur zijn, en niet "korrelen" tijdens het kleuren. Het plaatje zelf is van magnolia, zo lief zijn deze.....

Hebben jullie nog vragen, laat gerust een berichtje achter, dan zal ik zeker reageren!
Hoor graag wat jullie hiervan vinden....
 creatieve groetjes Emmy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten