Volgers

dinsdag 10 juni 2014

Industrial en 87 jaar

Hallo allemaal,

Voor mijn vader welke 87 jaar is geworden deze kaart gemaakt.
Als wij wat gemaakt wilden hebben dat zorgde mijn vader er wel voor dat het gemaakt werd. 

 
Heel toepasselijk vond ik daarom deze items uit de industrial lijn van Studio Light. Als basis heb ik grijs linnenkarton gebruikt. De kaart is 14 x 16 en de vouw zit bovenaan. Hierop gemat BASIS IN 160. In dof zilverpapier heb ik met de geared embossing folder gears gestansd, en dit schuin op de kaart gemat.


Op deze plaat heb ik met embos poeder de leeftijd gezet, de schroeven zijn splitpennen in schroefvorm. Rechts bovenin de hoek zie je nog een puntje van de schroevendraaier. Ook deze heb ik met embospoeder bewerkt, evenals de schroeven  op de bovenste afbeelding.


Met een restje horrengaas kun je leuke dingen doen..... Hier heb ik wat gegrabbeld in de gereedschapkist en dit in en op het horrengaas verwerkt. Het bronskleurige randje wat je nog ziet is een houten gear welke ik met embospoeder heb bewerkt met dit resultaat, net echt.


Mijn vaders naam, de vierkantjes zijn aan de randen bewerkt met zilverkleurige inkt, en met 3d tape er de kaart geplakt.

  De afbeelding komt van EASY IN 387, hoef je niet te knippen, ideaal.

 
Hoor graag of jullie geinspireerd zijn geraakt door deze kaart......
creatieve groetjes Emmy.

1 opmerking:

  1. wat heb je dit allemaal mooi bedacht het is een prachtig kaartje gefeliciteerd met je vaders verjaardag wat een leeftijd groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen