Volgers

woensdag 16 september 2015

Pop Up kaart La ProvenceHallo allemaal,

Het model van deze kaart heb ik van het blog van Nicole Verkooyen.  Hier is het voorbeeld te zien hoe het gemaakt is. Ik heb voor deze kaart de La Provence lijn van Studio Light gebruikt, ik ben er helemaal weg van, paars is een van mijn favoriete kleuren...


Het 3D plaatje op de voorkant komt van EASY 3D 483. Dit heb ik gemat op geribbeld card stock, erachter heb ik van een joy stans de stans zelf aan de ene kant gemat, en hetgeen om de stans zat aan de andere kant. Dit geheel heb ik gemat op SCRAP LP 01, de mooie donkerpaarse achterkant met de strepen is echt fantastisch.


Deze tag zit achter het geribbelde card stock verstopt. Aan de achterkant kun je een persoonlijk boodschap schrijven. 
Het plaatje komt van STAP LP 1347 en de stempel is gestempeld met STAMP LP 110.
De stempels zijn prachtig, de teksten in het nederlands en engels.


Deze kaart is voor een dame welke 80 wordt. Ik heb de cijfers op ATC LP 01 kaatjes geplakt, deze zijn ook heel goed voor andere projecten dan de pocket letters te gebruiken.


Dit PROJECT LIFE kaartje vond ik mooi passen bij deze gelegenheid. Ik vind het zo mooi dat ik er verder geen versieringen op heb aangebracht.


Nog een foto van een half uitgeklapte kaart.
De basis van de kaart heb ik gemaakt van UNI JBS 13. Er zijn heel veel diverse vellen van, en de KLEUREN passen prachtig bij de alle lijnen van welke Studio Light ooit heeft uitgebracht, en ook wat er nu uitkomt.
Uit  BASIS LP 199 heb ik de twee rechthoeken gesneden, en hierop insecten gestempeld met distress inkt. Dit heb ik ook op de cijfers gedaan. Op STAMP LP 112 zitten b.v hele schattige bijtjes.
Omdat ik het papier al zo mooi vind heb ik weinig extra versieringen toegevoegd. Wat ik nog wel gebruikt heb is een jute touw en een sier lint.

Ben benieuwd of ik jullie heb kunnen inspireren tot het maken van deze kaart.


Creatieve groetjes,
Emmy


2 opmerkingen:

  1. Je hebt je niet hoeven vervelen...
    Wat een geweldig leuke kaartjes heb je gemaakt. TOP!!!

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen