Volgers

dinsdag 16 juni 2015

Paper bag boekje...


Hallo allemaal,

Dit pakketje heb ik gewonnen bij Kimya verpakkingen. De bedoeling was dat je er een boekje van ging maken volgens een Golden Oldie van Tiets....Ik heb 4 lijnen van Studio Light gebruikt hiervoor. Ik blijf ze zo prachtig vinden en voor dit project helemaal passend. Het is wel een blogpost van formaat geworden dus ik zou er maar even voor gaan zitten.
De basis van  het boekje vormen de zakje, deze bevestig je aan de dichte kant aan elkaar, nadat je ze bewerkt hebt.
Hier vouw je nog een karton omheen, maak hier gaatjes in en haal daar een lint of in mijn geval een jute touw doorheen. 
De beschrijving vind je hier.


Ik heb telkens twee foto,s van dezelfde pagina gemaakt, een zonder dat de labels zichtbaar zijn, en eentje met de labels zichtbaar. De labels zijn her en der achter de vellen verstopt, ook de labels zijn weer versierd met items van de lijn welke op die bladzijde te zien is.
Voor de voor en achterkant heb ik  diverse items uit de My Botanic Garden serie gebruikt.
Het plaatje is een Romantic pitcture.
Achter de basis dessin vellen heb ik telkens een uni vel gemat. Studio Light heeft meerdere kleuren, en beide zijden hebben een andere tint, passend bij de collectie. Je krijgt zo een mooi effen randje te zien. Geeft het geheel net iets extra,s.  Voor My Botanic Garden heb ik gebruikt UNI VI 04


Hier heb ik houten knoopjes, jute touw, wit kant,  een klein flesje, twee hartjes naalden (marianne design) en een jute decoratie lint gebruikt als extra. De knoopjes links onderin de hoek zijn van papier, ik heb er glossy accent op gedaan voor de glans en een licht bollend effect.


Pagina 1en 2 zijn versierd met de Tres Chique lijn.  De parijse nostalgie is hier mooi in terug te vinden. Ook hier heb ik de knopje linksonderin op de linker pagina, en links en recht bovenin de rechterpagina bewerkt met glossy accent.
Als je de harten mal rand van Noor  design stanst  hou je een heleboel hartjes over. Deze heb ik hier ook op de bladzijde geplakt met 3d tape. Parijs is tenslotte de stad van de liefde....
Ook hier heb ik weer de hartjes naalden, jute touw, wit kant en het deco jute lint (Kimya) gebruikt.
Hier heb ik UNI SC 12 gebruikt als effen achtergrond.


Op het label heb ik een chip board item gemat, zo schattig dit engeltje....


Pagina 3 en 4zijn bewerkt met Shabby Chic lijn. Een van mijn favoriete lijnen...
Op de linker pagina heb ik een romantic picture gebruikt. Op de linker pagina, links onderin de hoek heb ik in een bier dopje een roosje geplakt en dit vervolgens bedekt met glossy accent. 
Verder heb ik voor de versiering van beide pagina,s de hartjes naalden, jute touw, linnen strik, vogelhuisje en een embellishment in de vorm van een hartje. De muziek stans is van Noor design.
De stempel links is van Marianne Design, de stempel rechts is van Joy.
Hier heb ik UNI SC 10 gebruikt als effen achtergrond.


De grote en kleine  labels welke ik gebruikt heb zijn van Kimya.


Voor de pagina,s 5 en 6 ben ik aan de slag gegaan met de Vintage Lijn
Uit diverse vellen en mini boekjes komen de gebruikte versiersels. Het past allemaal zo mooi bij elkaar. Het bier dopje op de rechter pagina rechts onderin de hoek is ook met een item beplakt, en vervolgens heb ik daar glossy accent  overheen gedaan. Ziet er erg leuk uit.
De roosjes in de linkerbovenhoek van de linker pagina heb ik niet helemaal, maar alleen de randen van de roosjes bewerkt met glossy accent. Zo komt de gouden waas mooi tot zijn recht.
Het 3 D plaatje op de rechter bladzijde heb ik uit een mini boekje gehaald.


De stempels welke ik links en rechts gebruikt heb zijn van Marianne Design. Op het grote label heb ik een plaatje met reepjes 3 d tape vastgezet. Zo creƫer je ruimte om een label achter het plaatje te plaatsen. De theepotjes stans is ook van Noor design.
Ook hier als extra versiering, jute touw,  hartjes naalden en een embelishment gebruikt.
Hier heb ik UNI VI 04 als effen achtergrond gebruikt.


De achterkant is zoals ik al heb vermeld met My Botanic Garden bewerkt. De stempel op het label is van joy. Ik vind de tekst zo leuk. Boven de vlinder heb ik een snee gemaakt, doordat ik het dessin papier met 3D tape heb geplakt kon ik ook hier nog weer een labeltje achter laten verdwijnen.
Verder heb ik als extra versiering weer het bier dopje met inhoud, deze keer een vlinder afbeelding, houten vlinders, houten hand made embellishment, jute touw en brede decoratie lint van Kimya.


De randen van het boekje aan de open kant zijn gestanst met een stans van Nellie Snellen.
Nu gaat het boekje weer dicht...
Op het hartje heb ik nog de maand wanneer ik dit gemaakt heb vermeld en de naam van mijn blog.
Nou ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met dit boekwerk. Het was een hele leuke klus om te doen. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met dit project.


Creatieve groetjes,
Emmy 
3 opmerkingen:

 1. wat mooi en wat een werk heb je ervan gemaakt helemaal super groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig boekje heb je ervan gemaakt, wat een hoop werk moet hierin zitten. Knap hoor.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend mooi gemaakt en leuke details zijn er te bewonderen.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen