Volgers

donderdag 23 april 2015

magnolia en papier pad

Goeiemorgen allemaal,

Welkom aan mijn nieuwe volger, altijd fijn om te merken dat jullie mijn creaties leuk genoeg vinden om mijn blog te volgen....


Deze kaart lijkt ingewikkeld maar dat valt best mee, het staat ook beschreven in Noor Magazine nr 5. 
Met een passer teken je een cirkel met een doorsnee van ongeveer 8.5 in het midden van het papier. Je tekent de cirkel aan de kant van het papier welke aan de bovenkant te zien is. Doordat je de punten omvouwt zie je strepen niet meer terug.
Met een potlood trek je lijnen in de cirkel zodanig dat ze in het midden elkaar kruisen. Deze lijnen snij je met een scherp mesje door tot aan de rand van de cirkel. De punten vouw je naar buiten en zet ze vast met een splitpen. Het dessin papier komt uit PP SL 01. Het is aan beide kanten bedrukt en daarom erg leuk om dit voor dit soort projecten te gebruiken.
Langs de rand onder de omgevouwen punten heb ik "draderig soort mos" in een lila kleur aangebracht. Bij de bloemist doen ze het ook wel ter decoratie in een vaas met bloemen.


De stempel van Studio Light heb ik met  versa mark inkt gestempeld, en bestrooid met wit embossingpoeder. Met twee mini splitpennen vastgezet.
Het hartje heb ik met pan pastel mos groen gemaakt, en een paars wit gestreept koord door de gaatjes gehaald.
De kleine paarse vlinderstjes waren al in deze kleur, ik heb ze met een witte verfstift wat stipjes gegeven.


Deze vlinder is met lichtgewicht klei van martha stewart gemaakt. Na droging kun je dit bewerken met van alles. Ik heb in dit geval viva decor inca gold gebruikt. 
Dit droogt zeer snel, na droging even nog oppoetsen voor een mooie glans.
Het lente groene crispy lint gebruik ik graag, het fleurt de boel zo lekker op.


Links onderaan nog een lekkere bloementoef van paper flowers.
Lees graag wat jullie ervan vinden....

Creatieve groetjes,
Emmy

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart in een mooie kleurencombinatie. Dank je wel voor de uitleg hoe je de cirkel gemaakt hebt, moet ik zeker ook nog eens gaan proberen. Je kaart is zo mooi verzorgt.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen