Volgers

zaterdag 29 maart 2014

industrial lijn

Voor Studio Light gemaakt van de prachtige produkten, gisteren te zien op het STUDIO LIGHT BLOG en nu bij mij......

Hallo studio light fans,

De mannen boffen maar met het uitkomen van deze nieuwe lijn van Studio Light.
Prachtige kleuren, mooie items en mooie basis vellen, en uiteraard alles op elkaar af gestemd!De basis kaart is bruin met daarop gemat een bronskleurig vel en BASIS IN 158.
Ik heb van bronskleurig vel een vierkant gesneden van 13,5 x 13,5 en daarop gemat een vierkant van 13 x 13 van BASIS IN 160. Van BASIS IN 161 een vierkant gesneden van 13 x 13. Op dit vierkant heb ik van rechtsboven naar links onder tot 2 cm voor de hoek een rillijn gemaakt en deze tot 2 cm gesneden, hij is dus net niet helemaal doormidden. Vervolgens 2 cm vanaf de snijlijn een rillijn naar de linker hoek rillen, vouwen en dan scheuren. Dit doe je aan beide kanten. Je rolt er dan voorzichtig een rolletje van.


Dit rolletje kreukel je wat en de kreukels welke hierdoor ontstaan strijk je in met de versa mark inktpen en dan met bronskleurig pan pastel voor een mooi roestig effect.
Vervolgens plak je dit geheel  op BASIS IN 160.


Deze letters zijn gestempeld met de versa mark inkt en vervolgens bewerkt met bronskleurig embossing poeder.


Ook het plaatje van EASY IN 387 is bij het slot en de moer met de versa mark pen en pan pastel wat roestig gemaakt.Nog een mooi plaatje vanaf de onderkant van het geheel, ik denk dat de mannen blij zijn met zo,n kaart!

Creatieve groetjes Emmy.
2 opmerkingen: