Volgers

vrijdag 14 november 2014

snoesje in de herfst

Hallo allemaal,

Herfst, ik hou er wel van, vooral al die prachtige kleuren welke dan te zien zijn. In deze creatie heb ik een stukje herfst naar binnen gehaald. Tijdens de wandeling met de hond zie je nog wel een wat, en dat neem ik dan mee met de gedachte dat het altijd wel ergens bij van pas kan komen. Bij deze creatie zie je her en der wel wat liggen en staan.De basis voor dit stuk zijn de mdf paddestoelen. De stelen heb ik met structuurpasta bewerkt en vervolgens met inkt. Is op de foto niet te zien, maar het effect is wel grappig. De hoeden heb ik uit glans karton geknipt. De grootste is met een ddbd mal van stippen voorzien.


Ik zag deze afbeelding van snoesje en dacht die mag er niet aan ontbreken, de kleuren passen prachtig en de afbeelding is ook helemaal in stijl. Zoals je kunt zien zijn er allerlei materialen uit de natuur bij gelegd, en ook uiteraard her en der wat stansjes gebruikt. Er zijn zo veel leuke stansen!
Hier de eikels, en blaadjes van leanne creatief.


De eekhoorn, is evenals de kleine paddenstoelen van artemio. leuke houten ornamentjes.
De hoeden van de grote paddestoel heb ik met glanzend papier beplakt, de randen eerst nog bewerkt met inca gold, voor een metallic effect.


Deze paddenstoelen zijn van joy. Ik heb ze eerst gestansd uit creme karton en bewerkt met inkt, de hoedjes zijn nogmaals gestansd uit karton waarop ik met inca gold oranje en vervolgens met pan pastel  red iron oxide overheen ben gegaan, je krijgt dan een mooi gemeleerd effect. 


Hoor graag wat jullie er van vinden.
Met deze creatie doe ik mee met de challenge van hobby vision. Tot 18 november kun je nog plaatsen dus.......

Creatieve groetjes van Emmy

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige creatie Emmy!! Ziet er heel gezellig uit en alles past zo mooi bij elkaar!!

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Wat schitterend in die warme kleuren ☺

  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen