Volgers

zondag 31 januari 2016

MDF foto lijstje


Hallo allemaal,

Vorige week kreeg ik de nieuwe stans blokken thuis.  Eerst even allemaal lekker uitgebreid bekeken. Want prachtig zijn ze!


Je kunt de stans blokken gebruiken om prachtige kaarten te maken, ik heb er een mdf foto lijstje als basis gebruikt om cadeau te geven. 
Ik heb een mdf fotolijstje met gesso wit gemaakt. Daar heb ik BASIS LH 209 op gemat. De randen heb ik bewerkt met disstress inkt kleur walnut stain. 


Om de opening heen heb ik met STAMP LH 127 een randje gestempeld met memento inkt kleur mocca.
Op de hoeken heb ik een Joy stans gemat met daarop een vlinder gemaakt van licht gewicht klei.
De vlinder is bewerkt met disstress inkt kleur evergreen bough.


In het midden gedeelte heb ik de 3 D afbeelding gemat. Het vel met de afbeelding heb ik gehaald uit STANSBLOK SL 21.Voor de losse onderdelen heb ik 3mm dikke foam blokjes gebruikt.


Deze bloemetjes en het roze vaandeltje waarop ze gemat zijn, zijn allemaal te vinden op hetzelfde vel. Dus lekker veel om je creatie mee te decoreren.


Omdat ik het lijstje cadeau wil geven, heb ik van het voorbeeld kaartje een cadeau kaartje gemaakt.
De twee grote vlinders zijn ook gemaakt van licht gewicht klei en bewerkt met disstress inkt kleuren abandoned coral en dried marigold.


Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met dit idee. 


Creatieve groetjes Emmy Wind.2 opmerkingen:

 1. Emmy wat een prachtig kadertje en heel leuk met hetzelfde soort kaartje erbij ... Op het kadertje zijn zoveel mooie details te zien ... het randje, vlinders en als kers op de taart ... een geweldig mooie strik ! Super !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig lijstje en erg leuk dat kadokaartje erbij !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen