Volgers

zaterdag 28 maart 2015

stansblok shabby chic
Hallo allemaal,

Allereerst een warm welkom voor weer 2 nieuwe volgers, erg leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden. Daar blijf ik mijn best voor doen!


Zijn jullie ook zo blij met de stansblokken van Studio Light?
Ik wel. Je maakt er de mooiste kaarten mee, en je kunt alles gebruiken.
De komende tijd zal ik vaker iets plaatsen met wat ik ermee gedaan heb, niet alleen kaarten maar ook andere idee├źn wat je ermee kunt doen.Dit is het voorbeeld plaatje waar ik ook weer een kaart van heb gemaakt. Zo kun je dus uit een vel 2 kaarten maken. Net weer even iets anders.....
Het dessin papier is ook van shabby chic, ik gooi nooit wat weg dus er zitten altijd wel stukjes tussen welke geschikt zijn voor je project.
De randen van de vellen heb ik bewerkt met een disstresser, kan trouwens ook wel met de binnenkant van je schaar. Het rafelige effect vind ik persoonlijk altijd wel een mooi effect aan de kaart geven.


De basiskaart meet 15 x 15, daarop gemat de Vintage UNI COLOR scrap book vellen.
In dit geval heb ik de Scrap uni sc 09 gebruikt. Het mooie van deze vellen is dat ze qua kleur prachtig passen bij deze lijn. Alles is mooi op elkaar afgestemd.
Het randje wat achter de vogelkooi zit komt ook van dit scrap vel. Erg leuk om op deze manier te gebruiken.
Ik heb het nog wat versierd met crackle lint, stras steentjes, strikjes en een item uit de chip board serie van Studio Light.
Laat gerust een reactie achter, ik lees ze graag....

Creatieve groetjes,
Emmy Wind

3 opmerkingen:

 1. Twee prachtige kaarten en wat een mooi papier groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kaarten! Mooie details en mooie kleuren :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaarten, alles past perfect bij elkaar. Fijn dat je precies beschrijft welk papier je hebt gebruik. En een goed idee om ook het voorbeeld kaartje te gebruiken.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen