Volgers

zondag 12 oktober 2014

letter G en paper patch.

Hoi allemaal,

Voor een hele lieve dame wie 90 jaar is geworden heb ik deze letter gemaakt.
Nadat ik geinformeerd had naar haar favoriete kleuren was voor mij de keuze snel gemaakt....


De basis is een letter van papier mache. 
De voor en achterkant zijn beplakt met BASIS SL 149 uit de prachtige tres chique lijn.
De voorkant is versierd met creatables, papieren bloemen en mooie plakparels in een bijpassende kleur.


De cijfers en het label zijn met viva decor metallic bewerkt en gepoetst waardoor het mooi gaat glanzen. De stippeltjes welke hier te zien zijn heb ik gemaakt door hier met versa mark inkt en transparant glitter embos poeder te stempelen. door het verhitten krijg je dit resultaat.


De zijkanten van de letter heb ik met abrikooskleurige verf geschilderd en vervolgens beplakt met  tres chiquw patch papier. Door de transparantie van het patch papier is de achtergrond kleur nog mooi te zien. Dit heb ik eerst gedaan alvorens ik de voor en achterkant met het papier heb beplakt.


Sinds enige tijd is er ook chip board te verkrijgen zoals deze bloemetjes. Het envelopje heb ik met een mal gemaakt, vervolgens gestempeld met sneldrogende inkt. Het randje onderaan het envelopje is te vinden op het scrap papier. In het envelopje zat het "kadootje"verstopt.


De brads van studio light zijn ook prachtig. Hier heb ik ze verwerkt op een stukje zachtgeel jute, met aqua blauw tule eronder. De rozen op de brads kleuren weer prachtig bij het geheel.


Nogmaals het randje maar dan onderaan de letter. Over randjes gesproken, de randen zijn beinkt met viva decor aqua blauw, door dit zachtjes op te poetsen gaat het mooi glanzen.
Ben benieuwd of ik jullie heb kunnen inspireren.....

Creatieve groet, Emmy Wind


1 opmerking:


 1. Hoi Emmy,

  Heel erg gaaf gemaakt, leuk hoor letter pimpen ☺

  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen