Volgers

maandag 26 mei 2014

Magnolia,s en studio light.... een goed huwelijk.Hallo,

Fijn dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog.
Deze kaart is gemaakt voor de DUTCH MAGNOLIA LOVERS.
Mijn nek en schouder doen het nog steeds niet erg lekker maar ik kan het fröbelen maar niet laten dus iedere dag ietsie pietsie doen heeft geresulteerd in dit geheel.......


Het rare is dat ik niet zo veel met roze heb maar toch bij mijn kaartencreaties wel vaak gebruik, en het dan ook heel mooi vindt.
De basis kaart is maisgeel, en het dessin papier komt uit PP SL 3 van studio light. Ik gebruik dit papier graag omdat het aan 2 zijden bedrukt is. 
Deze bloem is gemaakt me een stans van hobby idee, het papier komt weer uit de paper pad van studio light.Bloementoefjes gebruik ik graag op mijn kaarten.  Deze is gemaakt van takjes, en paperflowers, en een beetje vilt wat uitgeplozen is


Omdat het dessin papier aan twee zijden bedrukt is is het altijd weer moeilijk kiezen welke kant je wilt laten zien..... Dat probleem heb ik opgelost door uit de voorzijde van het basis karton een vierkant te snijden. Als je het dessinpapier erop plakt dan kun je toch beide kanten zien, zo is zelfs de binnenkant leuk!
 Hoor graag wat jullie hiervan vinden....
creatieve groet van Emmy

1 opmerking:

  1. Wat een prachtig kaartje Emmy, heel mooi.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen