Volgers

vrijdag 14 februari 2014

Rozen, vlinders en paper pads.......

Gisteren te bewonderen op het studio light blog, nu presenteer ik het vol trots op mijn eigen blog!

Materialen van studio light zijn prachtig te combineren, doordat ze qua kleur mooi op elkaar afgestemd zijn en dan maakt het niet uit of iets al wat ouder is of nog bijna nieuw....

Ik heb een easel kaart gemaakt en heb daarvoor gebruikt: STAPSL 1228 de witte rozen, PP SL 03 en PP SL 04, en ook nog STAMP SL 75  (rozen) en STAMP SL 85 (vlinders).Het formaat van de kaart is 30 x 15 en deze is dubbelgevouwen. De voorkant is van rechts boven naar links onder diagonaal gerild en dit naar binnen gevouwen. Dit is de basis. Op de bodem plak een een PP vel zodanig dat een klein wit randje zichtbaar blijft. Je plak een randje kant diagonaal over de bodem, daar haak je de schuine kant achter. Snij een vierkant diagonaal door midden, plak dit op een witte driehoek zodanig dat een wit randje zichtbaar blijft. Stempel hierop twee maal het roosje met versa mark inkt, strooi er linnen wit embossing poeder overheen en verhit dit met de heat tool.
Plak dit op de bodem. Op de hoek een bloemetje geplakt, gestanst uit PP papier.


Ik vind de vlinders van SL zo mooi, ik gebruik ze graag bij mijn creaties. Deze is ingekleurd met copic markers. Het voordeel van inkleuren is dat je ze mooi kunt afstemmen op de kleuren van het PP papier.


Hier is mooi te zien hoe het PP papier prachtig gebruikt kan worden om te stansen.


Op de achterkant is een witte driehoek geplakt met daarop een iets kleinere driehoek met dessin papier. Hierop een roos gestempeld met versa mark inkt, bestrooid met linnenwit embossing poeder en verhit met de heat tool met dit als resultaat.
De randen van het dessin papier bewerkt  met oud roze inkt, ook de randen van de kaart zijn hiermee bewerkt. Geeft een prachtig effect.


Hier is goed te zien hoe de roos op de achterkant er in zijn geheel eruit ziet. Het knipvel wat ik gebruikt heb is op een rond PP papier geplakt met daarachter een gebakspapier rondje. Deze ooit bij de action gekocht, ik vond het schulprandje wat hierdoor te zien is zo mooi.

Wat ik verder nog gebruikt heb zijn plakparels, stansen van Joy en Marianne design. De tekststempel is ook van Joy.
Creatieve groetjes van Emmy

2 opmerkingen:

 1. Schitterend Emmy, supermooi vind ik het.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowwww wat een prachtige creatie, echt je bent goed bezig,
  ik zie alleen maar zoveel moois voorbij komen bij jou ☺

  Een heel fijn weekend met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ¤
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen